Trouw reportage prijzen & informatie

 

Beste,

 

Allereerst van harte gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk. Er breekt een prachtige, maar ook zeer drukke periode aan. Eén van deze dingen is onder andere het vinden van jullie trouwfotograaf. Graag wil ik jullie via deze weg de volgende tips geven bij het zoeken naar jullie fotograaf. Allereerst, spreekt de stijl van de foto’s aan? Komen de prijzen overeen met jullie budget? Of, heb je een klik met de fotograaf? Dit is zeer belangrijk, omdat de fotograaf (de hele dag) dichtbij aanwezig is. En natuurlijk niet te vergeten.. is jullie datum beschikbaar? Wacht daarom nooit te lang met boeken.

 

Mochten jullie besluiten om voor Anne-Marie Ellen Fotografie te kiezen, dan kies je voor een fotograaf met een passie voor Wedding Photography. Houdt er ook rekening mee dat mijn stijl jullie moet aanspreken. Zo heb ik een voorliefde voor zwartwit fotografie, dus zal het leeuwendeel van mijn reportages in zwartwit worden geleverd. Een zwartwit trouwfoto is daarbij natuurlijk ook tijdloos. Ook krijg je bij Anne-Marie Ellen Fotografie alle beelden achteraf beschikbaar, dus hoeven jullie niet te kiezen tussen de mooiste foto’s. Let wel, ik lever uiteraard enkel de professioneel gelukte foto’s. Binnen vier tot uiterlijk acht weken krijgen jullie vervolgens de foto’s digitaal toegestuurd (of op een USB-stick – meerprijs €10,-).

 

Transparantie is belangrijk, dus wanneer het om het budget gaat, zullen er nooit achteraf verrassingen opduiken bij de factuur. Vooraf zullen wij, naar aanleiding van mijn prijslijst, tot een all-in prijs komen.

Belangrijk op jullie dag is dat jullie in het middelpunt van de belangstelling staan. Dat respecteer ik en daarom zal ik proberen niet op te vallen tijdens jullie dag. Met inmiddels een ruime ervaring in bruiloft fotografie heb ik dit goed onder de knie.

 

Wanneer jullie kiezen voor Anne-Marie Ellen Fotografie ben ik altijd beschikbaar om op afspraak bij mij op locatie geheel vrijblijvend mijn volledige portfolio te laten zien.

 

Ik hoop dat ik jullie dag mag vastleggen.

 

Met vriendelijke groet,

 

Anne-Marie Ellen 

 

Algemene voorwaarden

 

Wanneer jullie kiezen voor Anne-Marie Ellen Fotografie gaan jullie akkoord met onderstaande algemene voorwaarden:

  • Anne-Marie Ellen Fotografie bepaald hoe de foto’s worden bewerkt (in kleur of in zwartwit)
  • Anne-Marie Ellen Fotografie heeft het recht om alles dat bij een opdrachtovereenkomst niet uitdrukkelijk is omschreven naar eigen technisch en creatief inzicht uit te voeren, daarbij wordt de situatie gefotografeerd zoals deze zich voordoet en is de fotograaf niet verantwoordelijk voor het aanpassen van de situatie.
  •  Heeft u achteraf extra wensen, die u vooraf niet zijn besproken bij het bepalen van de all-in prijs, let dan op dat dit mogelijk extra kosten met zich meebrengt.
  •  Minimaal drie foto’s zullen worden gebruikt voor gebruik in de diverse Anne-Marie Ellen Fotografie Social Media kanalen.

 

Prijslijst

 

Uw mooiste dag op de juiste wijze vastgelegd? Geen zorgen over het aantal uur, aantal foto’s of kosten achteraf? Dan kunt u zich uitstekend vinden in één van onderstaande pakketten vanaf €795,-.

·         Foto’s worden verzonden via WeTransfer.com

·         Exclusief reiskosten

·         Inclusief BTW

 

Trouwen 1 €795,-

Foto’s van Getting Ready, First Look, Ceremonie, Wedding Cake, Trouwreportage, Diner en Feest (tot 24:00 uur)

 

Trouwen Maatwerk €?,-

Heeft u specifieke en/of unieke wensen, dan kunnen we dit altijd doornemen en bespreken. Dit is overeenstemming met uw budget.

 

After wedding/Bridal/Trash the dress  €175,-

Nog een keer uw mooiste dag opnieuw beleven? In trouwkleding uw trouwjubileum vieren? Of gewoon de foto’s waar u op uw dag niet aan toekwam laten maken? Met de extra uitgebreide fotoshoot op locatie naar wens, inclusief bloemwerk (kleur naar keuze) en styling & advies komt u altijd mooi voor de dag.

 

Betalingsmogelijkheden

Na de fotoshoot ontvangt u de factuur voor de geleverde dienst(en), na betaling van de factuur zal de bewerking van de foto’s in werking worden gezet en ontvangt u vervolgens binnen vier tot acht weken uw foto’s via WeTransfer. Uiteraard zal ik dit moment aan u laten weten.

 

Wilt u de foto’s liever ontvangen op een USB-stick, dan is dit uiteraard ook mogelijk tegen een meerprijs van €10,-.

 

 

Download
Prijslijst Weddings 2018
Prijslijst & Info 2018 Wedding.pdf
Adobe Acrobat document 448.9 KB