Weddings

Allereerst van harte gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk. Er breekt een prachtige, maar ook zeer drukke periode aan. Eén van deze dingen is onder andere het vinden van jullie trouwfotograaf. Graag wil ik jullie via deze weg de volgende tips geven bij het zoeken naar jullie fotograaf. Allereerst, spreekt de stijl van de foto’s aan? Komen de prijzen overeen met jullie budget? Of, heb je een klik met de fotograaf? Dit is zeer belangrijk, omdat de fotograaf (de hele dag) dichtbij aanwezig is. En natuurlijk niet te vergeten.. is jullie datum beschikbaar? Wacht daarom nooit te lang met boeken. 

 

Mochten jullie besluiten om voor Anne-Marie Ellen Fotografie te kiezen, dan kies je voor een fotograaf met een passie voor Wedding Photography. Houdt er ook rekening mee dat mijn stijl jullie moet aanspreken. Zo heb ik een voorliefde voor zwartwit fotografie, dus zal het leeuwendeel van mijn reportages in zwartwit worden geleverd. Een zwartwit trouwfoto is daarbij natuurlijk ook tijdloos. Ook krijg je bij Anne-Marie Ellen Fotografie alle beelden achteraf beschikbaar, dus hoeven jullie niet te kiezen tussen de mooiste foto’s. Let wel, ik lever uiteraard enkel de professioneel gelukte foto’s. Binnen vier tot uiterlijk acht weken krijgen jullie vervolgens de foto’s digitaal toegestuurd. 

 

Transparantie is belangrijk, dus wanneer het om het budget gaat, zullen er nooit achteraf verrassingen opduiken bij de factuur. Vooraf zullen wij, naar aanleiding van mijn prijslijst, tot een allin prijs komen.  

Belangrijk op jullie dag is dat jullie in het middelpunt van de belangstelling staan. Dat respecteer ik en daarom zal ik proberen niet op te vallen tijdens jullie dag. Met inmiddels een ruime ervaring in bruiloft fotografie heb ik dit goed onder de knie.  

 

Wanneer jullie kiezen voor Anne-Marie Ellen Fotografie ben ik altijd beschikbaar om op afspraak bij mij op locatie geheel vrijblijvend mijn volledige portfolio te laten zien.